HORSES

Mijn werk met dieren is gegroeid vanuit liefde voor ieder wezen, als een spontane interactie die voortkomt in een hele natuurlijke click die in enkele ogenblikken is gevormd in het moment van zijn en wezen. waar de interactie en communicatie met dieren vanuit waarnemend vermogen tot stand komt puur uit een empathisch gevormde link tussen mij en hen, vanuit vertrouwen en puurheid in wezen.

Een dier heeft ook zijn verleden, zijn oneindige toewijding in het delen van zijn onvoorwaardelijke liefde in soms dragen voor zijn ‘baasje’, ‘maatje’, ‘metgezel’, maar ook zijn eigen thuis bij jou heeft gevonden en gevormd. Dat is ook waarom ik vaak bij de thuissituatie van jouw geliefde maatje kom kijken.” het is natuurlijk niet altijd eenvoudig om te zeggen zet u paard maar in de gang terwijl ik de koffie inschenk” maar ondanks de omvang kom ik graag bij u en uw metgezel thuis om de situatie te aanschouwen vanuit oogpunt om zijn “normale” interactie in de woonomgeving te mogen waarnemen.

Maar juist ook de nuchterheid, jonge geest, mijn levensloop werk als achtergrond, helpen mij de puzzelstukjes tot een geheel te vormen in voorkomen en ook achterliggende oorzaken, klachten fysiek maar ook vanuit de psyché en mentaal, gezien lichaam en geest samen de eenheid vormen. Waarbij diepere oorzaken van klachten mogelijk voortbestaan vanuit opvattingen. Hier waar kentering gebracht mag worden waar niet heelheid zich laat aanwijzen.

Mijn unieke gift deel ik in mijn werk met dieren natuurlijk niet alleen met paarden maar ook andere (huis)dieren. voor mij telt de connectie met dieren en hun situatie waarin het proces zich afspeelt, waaruit hobbels overwonnen mogen worden, vertrouwen geschept mocht worden. waarbij de band tussen baasje en metgezel centraal staat in een liefdevolle spiegel voor elkaar vanuit een spontane zielsbeweging.